Gå til indhold

Optagelse i kommende 0. klasser

Indskrivning

Du kan skrive dit barn på skolens indskrivningsliste så snart barnet er født og har fået et CPR-nummer. Børn starter normalt i skole i det kalenderår, hvor de fylder 6 år.

Når du har udfyldt det elektroniske skema, vil du få en automatisk mail med bekræftelse på, at barnet er skrevet på indskrivningslisten. Du finder skemaet nederst på denne side.

Optagelse

I august (året før barnets skolestart) skriver vi til alle på indskrivningslisten for at høre, om man stadig ønsker at være på listen.

I september (året før barnets skolestart) inviteres alle børn og forældre på indskrivningslisten til “Åbent hus”.

I september/oktober (året før barnets skolestart) tildeler vi pladser til 0. klasserne ud fra ventelisten. Hvis man får tilbudt en plads, har man en uge til at acceptere pladsen og betale indmeldelsesgebyr. Derefter går tilbuddet videre til andre på ventelisten. Man er naturligvis altid velkommen til at ringe, hvis man har spørgsmål, og er der behov, afholder vi også gerne en samtale.

I det tidlige forår holder vi socialt arrangement for den kommende 0. klasse og deres forældre. I maj holder vi forældremøde, og i juni kommer børnene på besøgsdag i skole og fritidshjem.

0. klasse starter på fritidshjemmet d. 1. august.

Indskrivningsskema

UDFYLD NEDENSTÅENDE, HVIS DU SØGER FRIPLADS

UDFYLD KUN NEDENSTÅENDE, HVIS DU SØGER ØKONOMISK FRIPLADS