Gå til indhold

Partnerskaber

Gennem hele skoleforløbet forsøger vi at skabe sammenhæng mellem skolen og verden omkring os. Derfor samarbejder vi med en række uddannelser, virksomheder og kulturliv om udvikling af spændende undervisningsforløb.

Vi mener, at skolens samspil med omverdenen styrker elevernes engagement og læring og motiverer dem til videre uddannelse. Samspillet skaber bevidsthed om arbejdslivets mangfoldige muligheder og forståelse for betydningen af et aktivt medborgerskab.

 

imgres
Sammen med Statens Museum for Kunst har vi udviklet Kunstkatapulten, et særligt undervisningsforløb for 5. klasse. Læs mere om kunstkatapulten her.

 

logo6

Flere gange i løbet af skoleforløbet besøger vi Arbejdermuseet i Rømersgade, hvor vi gør brug af deres spændende undervisningsforløb.

 

Med ZOO har vi indgået samarbejdsaftale om udvikling af nye undervisninigsforløb sammen med Designmuseum Danmark. Senest har 6. klasse hjulpet ZOO med at designe deres nye Panda-anlæg.

 

Billedresultat for designmuseum danmark

Med Designmuseum Danmark udvikler vi bl.a. forløb om bæredygtigt design og design med udgangspunkt i dyreverdenen.

 

 

 

Med Zangenbergs Teater laver vi teaterforløb med vores 4. klasse. Og 0. klasserne ser teaterets juleforestilling hvert år.