Gå til indhold

Pusterummet

”Pusterummet” er Vajsenhusets klubtilbud. Målgruppen er elever fra 6.-9. klasse.

I Pusterummet møder eleverne kammerater fra andre klasser, og der knyttes venskabelige bånd mellem årgangene. To af skolens lærere arrangerer i samråd med eleverne sjove og spændende aktiviteter. Op til 15 af skolens elever kan deltage.

Pusterummet holder åbent cirka hver tredje torsdag fra september og frem til sommerferien. Vi mødes kl. 14.30 og slutter ved 19.30-tiden.

Mødestedet er skolekøkkenet, hvor der føres protokol, spises frugt og lægges en god plan for dagens udfoldelser. Aktiviteterne i Pusterummet veksler mellem at foregå på skolen og ude i byen.

På programmet kunne være en tur til et spændende sted i København, et biografbesøg, quiz og konkurrencer, en klatretur, lege og boldspil i gymnastiksalen, overnatning på skolen eller en tur i DGI-byens svømmehal.

Et fast punkt er i fællesskab at købe ind til aftensmad, og kort efter syder køkkenet af munter aktivitet ved potter, pander og komfurer. Efter et udsøgt måltid deltager alle i den efterfølgende oprydning – lige til en “smiley”.