Gå til indhold

Endnu en sejr til drengene

Drengene er videre til 4. runde af Ekstra Bladets skoleturnering

Fra start af var der ingen tvivl om at de to hold var meget jævnbyrdige. Det hold som til sidst ville stå som vinderen, måtte blive det hold, som kunne spille bedst sammen som hold.
Det hele startede med en nedtur for drengene i blåt fra Det Kgl. Vajsenhus, da Tingbjerg i første angreb formåede at udspille Det Kgl. Vajsenhus’ drenge og score efter få minutters spil. Det var noget af en mavepuster for holdet, der dog ikke ville give så let op. Efter ca. 10 minutters spil gav holdets mange anstrengelser pote, da holdets angriber, Jean-Luc, pludselig kunne løbe fra forsvarets og sikkert sætte bolden i kassen til reduceringen på 1-1. Dette satte gang i optimismen på holdet, som pludselig blev måltørstige og det lykkedes holdets forsvarsspiller, Mattheo, at få scoret yderligere 2 gange i samme halvleg.

3-1 ved pausen, men var det nok?
Efter pausen blev der gået endnu mere til den fra begge sider. Begge hold var klar over at det kun var en sejr, der ville give videre avancement i turneringen.
DKV-Drengene fik dog yderligere hjælp fra skolens øvrige 9. klasses elever og 8. Nord, som var kommet for at heppe og derigennem hjælpe dem videre i turneringen. Om det var grundet klassekammeraternes tilråd vides ikke, men endnu engang formåede Jean-Luc at få sat bolden i modstanderens netmaske til en 4-1 føring. Tingbjerg Skole stod nu med ryggen op mod muren, men de var ikke færdige med at slå fra sig, og formåede med god fight at få udlignet til 4-3. Dette var dog ikke nok og i kampens døende minutter, blev der tilkendt straffespark til DKV, som holdets anfører, Erikas, sikkert satte i målet til et slutresultat på 5-3. Tingbjerg Skole skal have en stor tak for den tætte og meget seværdige kamp, hvor man må sige at der blev gået til den.
DKV-Drengene har nu formået at spille sig til 4. runde, hvor modstanderen bliver vinderen af kampen mellem Ingrid Jespersens Gymnasieskole og naboerne fra N. Zahles Gymnasieskole.